Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-یکصدمین جلسه شورای اجتماعی کشور ظهر امروز به ریاست وزیر کشور و جانشین رئیس شورای اجتماعی کشور در محل این وزارتخانه برگزار شد.عبدالرضا رحمانی فضلی در ابتدای این جلسه با اشاره به گزارش سازمان زندان‌ها در خصوص اقدامات تامینی و تربیتی گفت: یکی از فضاهای مناسب جهت توانمندسازی و آموزش و آگاهی‌‌‌‌بخشی زندانیان محل نگهداری آنها یعنی زندان‌هاست که باید با توجه به ویژگی افراد نسبت به آموزش آنها به خصوص توانمندسازی‌شان برای فراگرفتن حرفه‌های تخصصی اقدامات بیشتری انجام بگیرد و در این خصوص دستگاه‌های مرتبط از جمله سازمان فنی و حرفه‌ای باید همکاری افزون‌تری را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سخنان رئیس سازمان زندان‌ها درباره آموزش ۱۴۰ حرفه در زندان‌های کشور به زندانیان اظهار داشت: سازمان امور اجتماعی در کارگروهی میزان تاثیرپذیری و روند آموزش‌ها در زندان‌ها را بررسی و پیشنهادات خود را جهت کاربردی‌تر کردن اینگونه اقدامات ارائه کند.

وزیر کشور از دستگاه‌‌‌‌های مسئول خواست از خانواده‌‌‌های زندانیان متاهل حمایت‌های جدی‌تری در قالب توانمندسازی، ایجاد اشتغال و پرداخت تسهیلات انجام بگیرد. همچنین شورای اجتماعی کشوری طرحی بدین منظور جهت همکاری شهرداری‌ها، استانداری و سایر دستگاه‌ها تهیه و ارائه کند.

رحمانی فضلی پس از ارائه گزارش ناجا از اقدامات صورت گرفته در حوزه آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد: در محل‌های ثابتی که شاهد مزاحمت‌‌هایی برای نوامیس مردم هستیم، ناجا با اقدامات فنی خودروهایی که به طور مشخص و با هدف ایجاد مزاحمت برای نوامیس مردم اقدام می‌کنند را شناسایی و اقدامات مناسب قانونی با آنها انجام شود.

وی بر ضرورت افزایش آگاهی‌‌‌بخشی در زمینه عوارض ناشی از مصرف مواد مخدر صنعتی تاکید و خاطرنشان کرد: صداوسیما با اختصاص برنامه‌های ویژه و مناسب نسبت به آگاهی‌‌بخشی مردم درباره عوارض مصرف مواد مخدر صنعتی اقدامات جدی‌تری انجام دهد زیرا براساس آمارها سالانه سه هزار نفر بر اثر استفاده از مواد مخدر صنعتی فوت می‌کنند که با اطلاع‌‌‌‌رسانی دقیق در این حوزه می‌توان پیشگیری‌های بیشتری داشته باشیم.

وزیر کشور پس از گزارش سازمان ثبت احوال از آخرین وضعیت آمار طلاق و ازدواج در کشور ابراز داشت: صداوسیما نسبت به اختصاص برنامه ویژه‌‌‌‌ای برای اطلاع‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رسانی دقیق از وضعیت آماری ازدواج و طلاق با حضور کارشناسان سازمان ثبت احوال اقدام کند.

رحمانی فضلی با بیان اینکه گزارش کاملی از اقدامات انجام شده در حوزه آسیب‌‌‌های اجتماعی در جلسه ماه جاری در حضور رهبر انقلاب ارائه خواهیم کرد، عنوان کرد: به همت رهبر انقلاب و تاکیدات رئیس‌‌جمهور، شورای اجتماعی کشور در مسیر مناسب و صحیحی قرار گرفته و به درک درستی از موضوعات آسیب‌های اجتماعی رسیده است.

وی ادامه داد: انگیزه بسیار بالایی بین دستگاه‌های عضو شورای اجتماعی کشور وجود دارد و با تلاش‌ها و برنامه‌هایی که تا کنون اجرا شده، رو به جلو بوده است اما به حد مطلوب نبوده و باید بیش از گذشته تلاش کنیم.

وزیر کشور با بیان اینکه انتظار است بر اساس تقسیم کار ملی که وجود دارد، هر دستگاهی که مسئول بررسی و انجام اقدامات لازم در موضوع آسیب‌های اجتماعی بوده، نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشد، یادآور شد: 

رحمانی فضلی اضافه کرد: شورای اجتماعی کشور گزارش کاملی از این تقسیم کار ملی آماده کند تا در جلسه ماه جاری در حضور رهبر انقلاب آن را ارائه کنیم.

گفتنی است در این جلسه، معاون رئیس‌‌‌جمهور در امور زنان و خانواده، دادستان عمومی و انقلاب تهران، رئیس تبلیغات اسلامی، معاون اجتماعی ناجا، معاون اجتماعی وزارت بهداشت، معاون تربیتی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، رئیس سازمان زندان‌ها و نمایندگانی از سایر دستگاه‌های عضو شورای اجتماعی کشور حضور داشتند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۹۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران

آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان هرمزگان، به مناسبت روز کارگر با جمعی هزار نفری از کارگران این استان دیدار کرد.

رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این دیدار ضمن گرامیداشت روز کارگر اظهار کرد: کارگران بخش قابل توجهی از نیروی شاغل در کشور را تشکیل می‌دهند؛ از همین‌رو مشارکت آن‌ها در تحقق شعار سال می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقاء شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا همه کارگران از حقوق بازنشستگی و بیمه برخوردار هستند؟ چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه اظهار داشت: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضاییه است. باید کارگران بدانند که مرجع تجدیدنظر درباره برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضاییه است. کارگران با دانستن و آشنایی با این قبیل اطلاعات و موضوعات است که می‌توانند از بخش‌های مربوطه و مقامات و مسئولان ذی‌ربط مطالبه‌گری کنند. 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقداماتی که قوه قضاییه می‌تواند در قبال حقوق کارگران انجام دهد، گفت: ما در قوه قضاییه می‌توانیم از طریق دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تجدیدنظر مصوبات مربوط به حقوق کارگری و همچنین قاضی‌ای که عضو کمیسیون‌های کارگری است به حمایت ویژه از حقوق کارگران بپردازیم؛ همچنین می‌توانیم شعب و مراجع قضایی تخصصی را برای حمایت از حقوق کارگران دایر کنیم. علاوه بر این‌ها من به عنوان رئیس قوه قضاییه از طریق جلسه سران قوا و شورا‌های عالی ذیربط، اقدامات لازم را برای رفع مشکل شما کارگران انجام خواهم داد.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «تاجیک» نماینده شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه هرمزگان از قرارداد‌های موقت کارگری و دستمزد پایین کارگران انتقاد کرد و گفت: چرا باید شرایط به نحوی باشد که همیشه میزان حقوق کارگران از تورم عقب‌تر باشد در حالی که طبق ماده ۴۱ قانون کار، به صراحت یکی از معیار‌های تعیین حداقل دستمزد کارگران، درصد تورم اعلامی بانک مرکزی است.

خانم «احمدی» نماینده کارگران منطقه ویژه معدنی و فلزی خلیج فارس نیز به طرح مباحثی در رابطه با ایمنی و حفاظت بهداشت کار پرداخت و خواستار در نظر گرفتن شعب تخصصی از سوی قوه قضاییه برای رسیدگی به پرونده‌های ناشی از این موضوع شد.

«اسدی» نماینده کارگران شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس نیز در این دیدار به طرح مباحثی در رابطه با ضرورت تامین مسکن برای کارگران پرداخت. 

«پرویزی» نماینده شرکت فولاد هرمزگان نیز در این جلسه به برخی اقدامات صورت گرفته در راستای رفاه حال کارگران این مجتمع اشاره کرد. 

«فریبرزی» نماینده شرکت پالایش نفت آفتاب نیز در این مراسم ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در راستای جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی و بیکار شدن کارگران، به بیان مطالبی در رابطه با ضرورت تامین امنیت شغلی کارگران از سوی مسئولان پرداخت. 

«شاهین‌زاده» نماینده یکی از مجتمع‌های تاسیساتی استان هرمزگان نیز در این مراسم، برخی اقدامات صورت گرفته در واحد تولیدی متبوع خود را تشریح کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • تیم‌های تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان(عج)
  • دستگیری اعضای چند تیم تروریستی در کرمان توسط سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • دستگیری اعضای چند تیم تروریستی در استان کرمان توسط سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان